Știri

Craiova strălucește! Elevul Emanuel Dicu, calificare internațională la Olimpiada Balcanică de Informatică

Tabara de pregătire și selecție a lotului, restrâns, s-a desfășurat în acest an la Dorohoi, jud.Botoșani

Emanuel Dicu, elev la Colegiul Național „Frații Buzești” s-a calificat, ieri, la Olimpiada Balcanică de Informatică de la Atena, Grecia, ce va avea loc în luna septembrie. Este al patrulea an, în care, excepționalul elev obține o calificare internațională.

Emanuel este unul dintre tinerii geniali ai Craiovei. Până acum, are în palmares patru medalii, două de aur și două de argint. Printre performanțele școlare obținute de el se numără medalia de aur la Olimpiada Pluridisciplinară din Iacuția, Rusia, medalia de argint de la Olimpiada Balcanică pentru juniori și cele de aur și argint de la Concursul Internațional de la Shumen. 

Marius Nicoli, profesorul care ne arată, alături de elevii săi, că munca, pasiunea și studiul nu dau niciodată greș. Ei sunt genalii Craiovei!

Performanețele obținute de Emanuel vin din pasiunea pentru informatică, pe care a început să o studieze din primul an de gimnaziu. Pașii lui către succes internațional sunt îndrumați de profesorul Marius Nicoli, cel care reușește, de fiecare dată, prin modul în care le predă copiilor să ne arate că SE POATE, că România și Craiova pot să ocupe primele locuri în lume.

 

Articole recente

Ce subiecte le-au picat elevilor la Limba română – Evaluare Națională 2019

Redactia Media10

Conferință internațională găzduită de Facultatea de Litere a Universității din Craiova

Redactia Media10

Elevii încep examenul de Evaluare Națională, marți

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.