Evenimente

KinetoPlus, un nou concept, o nouă locație, o echipă de profesioniști

Profesionalism. Tinerețe. O echipă în adevăratul sens al cuvântului. KinetoPlus Craiova este mai mult decât o clinică de kinetoterapie. Din martie, echipa de kinetoterapeuți a lansat un nou concept, în Craiova. După o activitate de cinci ani în domeniu, KinetoPlus a extins gama de servicii şi și-a mărit echipa de profesionişti. Noua locație a clincii este la Clubul Sportiv Popeci, Strada Henry Ford 12, Craiova.

Începând din luna martie, clienţii KinetoPlus găsesc în acelaşi loc specialişti în kinetoterapie, fitness, gimnastică de recuperare. Au adus alături de echipa de kinetoterapeuţi cu care deja sunteţi obişnuiţi şi care timp de opt ani a lucrat cu profesionalism şi grijă pentru pacienţi, alţi profesionişti care vor avea grijă ca exerciţiile de recuperare să fie executate cât mai corect şi benefic pentru recuperarea stării de sănătate. 

Lansarea noului concept s-a făcut într-un cadru prietenesc. O petrecere „în familie”. 

Kinetoterapia şi sportul sunt interdependente. De aceea, acum KinetoPlus pune la dispoziție, în același loc, specialiști în kinetoterapie și fitness. 

 

În noua locaţie KinetoPlus vă pune la dispoziţie:

 

  • servicii de kintoterapie, oferite de o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniu;
  • kinetoterapie şi gimnastică de recuperare;
  • fitness şi gimnastică de întreţinere;
  • sală de fitnees;
  • sală fitness complet echipată.

Adrian Dumitrache, fondatorul KinetoPlus: „Facem toate eforturile să oferim servicii medicale de calitate”

 

„Povestea noastră merge mai departe și ne dorim să le oferim în continuare celor care n ales servicii medicale de calitate. Ne desfășurăm activitatea într-o clădire spaţioasă, înconjurată de natură, aşa cum este Clubul Sportiv Popeci, un loc unde ne dorim ca pacienții să își recapete starea de sănătate, energia, vitalitatea”, spune Adrian Dumitrache, administratorul KinetoPlus. 

Adrian a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, secția Kinetoterapie. A terminat cursurile universitare în 2008, apoi a urmat un master în cadrul aceleași facultăți. A înțeles încă din timpul studiului că fără practică nu o să poate ajunge să fie cel mai bun. Așa că, însetat de cunoaștere a început să facă voluntariat. Apoi a obținut o bursă în Turcia. De aici, nu a fost ușor, dar a luptat să doboare toate barierele. 

A înțeles că pacienții pot fi mulțumiți, dacă angajații lui sunt fericiți.  Așa că a creat în jurul său o echipă de profesioniști, care lucrează cu atenție și din pasiune. 

 

Elena Dumitrache face minuni pentru cei mai mici pacienți

Elena Dumitrache a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, secția de Kinetoterapie. O perioadă, a făcut specializare în Turcia. De acolo a preluat cele mai noi și bune tehnici de recuperare și fizioterapie. Apoi a urmat masterul de Recuperare Neuro-Motorie. 
Misiunea ei este grea pentru că lucrează cu cei mai mici pacienți. Copiii sunt greu de convins să urmeze un program de exerciții. Și mai greu este să lucrezi cu bebelușii de doar câteva zile. Micuții pacienți și părinții lor o îndrăgesc pentru că are mâini de aur.

„Încerc mereu să mă fac plăcută de cei mici pentru că ei trebuie să își dorească să se reîntoarcă pentru programul de recuperare pe care îl au. Trebuie să îi determinăm să facă exercițiile de kinetoterapie ca și cum s-ar juca. Este important ca bebelușul să aibă o stare generală bună, să poată reacționa corect la stimulii pe care noi încercăm să îi dăm. Dacă este vorba de un copil mai mare trebuie să îi lăsăm impresia că el deține controlul: să se plimbe prin sală, să se joace, dar în același timp, fără ca el să își dea seama, să fie îndrumat să realizeze exercițiile și planul de kinetoterapie de care are nevoie”, spune Elena.

 

Andreea Gheorghe

merge mereu la cursuri de specializare în

străinătate

 

Andreea Gheorghe este specialistă în gimnastică medicală Schroth, reeducare posturală, dry needling, hidrokinetoterapie și aquagym. A absolvit Facultatea de Kinetoterapie din Craiova. Nu s-a oprit însă aici. Merge periodic la cursuri în țară, dar și peste hotare. Dacă o surprinzi în timp ce lucrează cu pacienții nu poți să îi spui decât că e făcută pentru asta. Andreea Gheorghe este unul dintre specialiștii foarte bine pregătiți ai Clinicii KinetoPlus din Craiova. Profesionistă. Lucrează cel mai des cu copiii și tinerii care au nevoie de terapie și gimnastică pentru reeducare posturală. Tehnicile ei vindecă scolioza, cifoza, dar și alte afecțiuni.

 

Alexandra Țacu,

fizioterapeutul iubit de

pacienți pentru rezultatele remarcabile

 

La KINETO PLUS Craiova și am descoperit-o pe Alexandra Țacu, o tânără apreciată de pacienți și atentă cu fiecare om pe care îl vindecă. Alexandra Țacu este fizoterapeut. E apropiată de pacientele sale. Le ascultă și lupă ca ele să ducă o viață normală. La ea ajung multe dintre doljencele care au trecut prin diagnosticul crunt de cancer la sân. Și mai mult printr-o mastectomie. Pentru pacientele cu limfedem Alexandra are un program de exerciții care le ajută să își redobândească treptat a modul de viață de dinainte de operație. 

Mihai Vîrban, specialistul în masaj terapeutic, care

vindecă durerile de spate

 

Mihai Vîrban, kinetoterapeut și specialist în masaj terapeutic în cadrul clinicii KinetoPlus, ne ajută cu sfaturi utile. 

Majoritatea pacienților ajung la kinetoterapeutul Mihai Vîrban pentru dureri de spate. Multe dintre aceste dureri sunt cauzate de șofat sau de pozița pe care corpul trebuie să o suporte atunci când petrecem timp îndelungat la birou. O altă parte din pacienții sunt elevi și studenți care au ajuns să aibă dureri de spate sau afecțiuni din cauza poziției incorecte pe care o au când stau în bănci.

„Sunt tot mai mulți pacienți care apelează la masajul terapeutic. Cei mai mulți sunt IT-iști, șoferi, contabli, femei care lucrează la supermarket, la casierie, sau tineri, elevii, studenți”. Noi n străduim să le oferim servicii medicale de calitate. Lucrăm cu dăruire”, declară Mihai.

 

În echipa KinetoPlus au intrat și doi antrenori de fitness: Mircea Oțet și Cătălina Mancaș. 

Sala de fitness este bine dotată. În plus, cei doi antrenori, Cătălina și Mircea, fac din orele de sport un moment de relaxare și eliberare a strestului. Kinetoterapeuții și specialiștii în fitness colaborează permanent pentru binele pacienților.

Echipa KinetoPlus este formată din tineri kinetoterapeuți, care își doresc să arate că prin pasiune față de munca lor  reușesc să vindece pacienții care le trec pragul. 

Articole recente

Festivalul „ADUNARE PENTRU MIȘCAREʺ vă așteaptă, vineri, în Parcul Tineretului

Redactia Media10

Zilele tehnicii studenţeşti la Universitatea din Craiova

Redactia Media10

Lumina vine din oameni!

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.