Evenimente

Mărțișoare unice în Craiova, la Cadouri. Dulciuri. Flori. Lansarea liniei „Cărțile magice cu răspunsuri”

Mărţişorul – Medalia de Aur a Primăverii. Cu toții suntem în căutarea celor mai frumoase, inedite și creative mărțișoare. La Cadouri. Dulciuri. Flori Craiova găsiți Mărțițoare unice în Craiova. Vă puteți surprinde iubitele, mamele, surorile, preietenele, colegele cu o carte magică din linia „Cărțile magice cu răspunsuri”, dar și cu buchete de flori care conțin și cadouri surprinzătoare.

Buchete de flori aranjate în moduri creative. Se lucrează de zor la amenajarea celor mai frumoase cadouri de primăvară.

Echipa Cadouri. Dulciuri. Flori Craiova așteaptă primăvara cu o linie de cadouri inedită în Bănie.

Doar aici puteți să găsiți „Cărțile magice cu răspunsuri”. Orice domnișoară și doamnă se bucură să aibă pe noptieră, o carte în care să găsească răspunsuri motivaționale la multe dintre întrebările pe care și le pun zi de zi.

„La Cadouri.Dulciuri.Flori avem mereu cadourile potrivite pentru cei dragi vouă şi ne străduim să vă ajutăm să îi surprindeţi cât mai frumos, pe cei din jurul vostru. Am pregătit pentru 1 și 8 Martie o linie inedită de cadouri, care să vă ajute să oferiți lucruri memorabile ”, spune Inna Coară, administratorul Cadouri. Dulciuri. Flori.

Vă propunem să ne bucurăm împreună de sosirea primăverii. Micile cadouri întreţin prieteniile, aduc o stare de bine şi bucurie. Întotdeauna dăruirea unui buchet de flori schimbă starea şi situaţia dintre două sau mai multe persoane. Este însă important ca orice mic sau mare cadou, să fie oferit din suflet şi dezinteresat.

La Cadouri. Dulciuri. Flori Craiova găsiți cadourile pentru un 1 Martie de poveste.

Dacă doriţi să oferiţi cadouri cu adevărat inedite, frumoase şi valoroase, creative alegeţi să treceţi pragul locaţiei care adună sub acelaşi brand cadourile, dulciurile şi florile – Cadouri. Dulciuri.Flori Craiova.

Adresă Cadouri.Dulciuri.Flori : Strada Mihai Viteazul nr 3, Parter 

Articole recente

Festivalul „ADUNARE PENTRU MIȘCAREʺ vă așteaptă, vineri, în Parcul Tineretului

Redactia Media10

Zilele tehnicii studenţeşti la Universitatea din Craiova

Redactia Media10

Lumina vine din oameni!

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.