Evenimente

Profesori și elevi din mai multe țări, în Craiova. Elevii de la Palatul Copiilor Craiova au făcut spectacol

Palatul Copiilor Dolj a adus în Craiova mai mulți profesori și elevi din țări precum: Germania, Turcia, Grecia, Spania, în cadrul unui proiecte Erasmus +. Elevii craioveni, care merg la cursurile și activitățile, pe care Palatul Copiilor le pune la dispoziție gratuit, au pregătit mai multe momente pentru primirea colegilor străini.

Elevii de la Palatul Copiilor le-au arătat colegilor veniți din alte țări ce au învățat ei, la activitățile de la Palat.

Copiii s-au pregătit alături de profesorii, care îi coordonează la Palatul Copiilor, și au pregătit momente care i-au încântat pe elevii și profesorii străini. 

Și cei mai mici au arătat o parte din dansurile pe care le-au învățat alături de profesorii.

Elevii veniți din alt țări, în Craiova, pentru un schimb de experiență s-au bucurat de modul creativ în care au fost primiți. 

Ce au spus elevii străini

„A fost o primire minunată. Nu ne așteptam la un așa spectacol. S-au pregătit foarte bine și au rămas uimiți de cât de multe momente frumoase au reușit să prezinte. Îi apreciem foarte mult”, a spus unul dintre din Germania, care a venit în Craiova în urma schimbului de experiență.

„Ne-am bucurat foarte mult. Copiii din Craiova sunt foarte talentați și bine pregătiți. Mă bucur că am ajuns aici și că am ocazia să întâlnesc astfel de oameni și un asemenea oraș”, a spus o elevă din Spania. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole recente

Festivalul „ADUNARE PENTRU MIȘCAREʺ vă așteaptă, vineri, în Parcul Tineretului

Redactia Media10

Zilele tehnicii studenţeşti la Universitatea din Craiova

Redactia Media10

Lumina vine din oameni!

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.