Evenimente

Elevii școlii Terraveda au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale la Biblioteca Județeană

Elevii craioveni au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman, unde au descoperit, într-un mod interactiv, operele lui Mihai Eminescu. Elevii clasei a IV-a de la Școala Primară Terraveda, coordonați de prof. Silvia Rotaru, au ales să meargă astăzi la bibliotecă. 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman. 

„Nicicând nu suntem prea mici pentru a intra în profunzimea operei lui Mihai Eminescu. Ne-au demonstrat-o cu vârf și îndesat copiii care ne-au vizitat”, au spus reprezentanții bibliotecii. 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman

Reprezentanții Bibliotecii Județene le-au difuzat mai multe documentare despre Mihai Eminescu. Copiii au pus întrebări, au ascultat cu atenție și s-au bucurat de câteva ore de educație altfel. 

 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman 

„Ceea ce ne-a surprins peste măsură a fost, întâi de toate, agerimea și modul lor zburdalnic de a interacționa. Colega noastră, Madalina Loredana Bailesteanu, le-a făcut o prezentare, o altfel de prezentare a lui Mihai Eminescu. Copiii au reacționat prompt. O parte importantă din informațiile primite era deja fixată. Copii buni și frumoși, unde mai pui că mulți dintre ei sunt cititori avizi ai bibliotecii noastre. Le mulțumim pentru vizită! A fost o reală plăcere să interacționăm și să învățăm lucruri noi”, au spus reprezentanții Bibliotecii Județeane „Alexandru și Aristia” Aman. 

Articole recente

Astronomia pentru începători – cerc educativ la Biblioteca Judeţeană Craiova

Redactia Media10

Idei de cadouri inedite pentru Valentine’s Day și Dragobete, în Craiova

Redactia Media10

Post.com – Craiova dă startul unei campanii culturale (Video)

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.