Evenimente

Elevii școlii Terraveda au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale la Biblioteca Județeană

Elevii craioveni au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman, unde au descoperit, într-un mod interactiv, operele lui Mihai Eminescu. Elevii clasei a IV-a de la Școala Primară Terraveda, coordonați de prof. Silvia Rotaru, au ales să meargă astăzi la bibliotecă. 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman. 

„Nicicând nu suntem prea mici pentru a intra în profunzimea operei lui Mihai Eminescu. Ne-au demonstrat-o cu vârf și îndesat copiii care ne-au vizitat”, au spus reprezentanții bibliotecii. 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman

Reprezentanții Bibliotecii Județene le-au difuzat mai multe documentare despre Mihai Eminescu. Copiii au pus întrebări, au ascultat cu atenție și s-au bucurat de câteva ore de educație altfel. 

 

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia” Aman 

„Ceea ce ne-a surprins peste măsură a fost, întâi de toate, agerimea și modul lor zburdalnic de a interacționa. Colega noastră, Madalina Loredana Bailesteanu, le-a făcut o prezentare, o altfel de prezentare a lui Mihai Eminescu. Copiii au reacționat prompt. O parte importantă din informațiile primite era deja fixată. Copii buni și frumoși, unde mai pui că mulți dintre ei sunt cititori avizi ai bibliotecii noastre. Le mulțumim pentru vizită! A fost o reală plăcere să interacționăm și să învățăm lucruri noi”, au spus reprezentanții Bibliotecii Județeane „Alexandru și Aristia” Aman. 

Articole recente

Cunoaște minunățiile Sibiului la festivalul Naturfest

Redactia Media10

Cum faci față presiunii negative a anturajului. Specialistul Centrului Antidrog Dolj în dialog cu elevii

Redactia Media10

Azi sărbătorim Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.