Știri

Concurs național de creație – Arată și tu cât de ingenios ești

Elevii doljeni pot participa la concursul național de creativitate lansat de Ministerul Educației Naționale cu 
o ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri ,,Recunoșțintă făuritorilor Marii Uniri”. Competiția se desfășoară desfășoară în perioada 03.12.2018 – 01.02.2019, pe niveluri de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial, liceal), sub coordonarea cadrelor didactice de specialitate.
Concursul cu tema „Recunoștință făuritorilor Marii Uniri” se adresează tuturor elevilor din învățământul preuniversitar, având următoarele secțiuni: creație literară (versuri, proză, eseuri), arte vizuale și muzicale, creații media și constă în elaborarea unei lucrări originale. 
Concurenții au libertatea de a alege formatul de prezentare. Fiecare lucrare va conține numele și prenumele autorului, clasa, unitatea de învățământ de proveniență, secțiunea, titlul lucrării, și numele profesorului coordonator.
Unitățile de învățământ trebuie să depună lucrările, însoțite de un tabel centralizator al acestora, la secretariatul IS) Dolj, până la data de 01.02.2019.
În vacanța intersemestrială (2-10 februarie 2019), vor fi selectate cele mai reușite lucrări ale preșcolarilor și elevilor. În desemnarea premianților, ponderea cea mai mare o va avea originalitatea creației.
Autorii lucrărilor câștigătoare vor primi recunoașterea, în mod public, a poziției dobândite în ierarhia națională a concursului, prin premii, precum și prin acordarea Medaliei CENTENAR și a DIPLOMEI DE EXCELENȚĂ. 

Articole recente

Biblioteca Judeţenă Craiova promovează în rândul elevilor reprezentanţii de marcă ai culturii române

Redactia Media10

Astronomia pentru începători – cerc educativ la Biblioteca Judeţeană Craiova

Redactia Media10

„Simulările naționale nu ar trebui să constituie un prilej de a experimenta pentru minister” – Consiliul Național al Elevilor

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.