Educatie

La Palatele și cluburile copiilor din România se face EDUCAȚIE cu DRAGOSTE

În cadrul Simpozionului Național Managementul Instituțiilor de Educație Nonformală desfășurat la Craiova în perioada 8 – 11 noiembrie 2018 a fost construit un concept comun de promovare a activității desfășurate în cadrul palatelor și cluburilor copiilor. Educație cu dragoste!

Acest concept nu a rămas la stadiul de idee, ci a început să prindă altoi! Educație cu dragoste se face și la Palatul Copiilor Ploiești, iar acest fapt a fost demonstrat la nivel înalt în cadrul Cercului pedagogic al profesorilor din Palatul și Cluburile Copiilor prahovene din data de 23 noiembrie  2018.

„Este de remarcat faptul că activitatea extrașcolară este apreciată la adevărata ei valoare, deoarece prin sutele de proiecte educaționale organizate de palatele și cluburile copiilor se construiesc contexte excepționale de dezvoltare personală și profesională a sute de mii de copii, complementaritatea cu sistemul formal de învățământ fiind salutară! Prezența inspectorului școlar general al ISJ Prahova, dl. Nicolae Oprea Angelescu, a doamnei inspector școlar general adjunct Liliana Țenescu, si a doamnei inspector educativ Cristina Petre coordonatorul întregii activități extrașcolare din județul Prahova, probează valorizarea acestui tip de educație cu totul specială”, spune Alina Angela Țacu, managerul Palatului Copiilor Craiova, inițatoare acestui concept. 

Împreună pentru „Educație cu dragoste” este darul pe care palatele și cluburile copiilor din România îl fac sutelor de mii de copii care compun Generația Centenar și care vor ști, astfel, cum să-și conducă frumos și zâmbitor țara.

Articole recente

260 de elevi din Dolj – Alege Şcoala, educaţie de calitate, viitor în comunitate

Redactia Media10

Grădinița „Elena Fargo” 45 de ani de educație – prima unitate din Dolj cu dreptul de a se numi Eco-Școala

Redactia Media10

Alege sănătos! Colaborare pentru sănătatea ta – MEGA REDUCERI

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.