Anunțuri Educatie Educatie - medicala

Alege sănătos! Colaborare pentru sănătatea ta – MEGA REDUCERI

Alege sănătos! Harmony Wellness Center și Nourish BioMarket colaborare pentru sănătatea TA. Sfatul nutriționistului și mâncare sănătoasă. E timpul să te gândești la sănătate pentru că e cea mai importantă dintre toate.

Profită de colaborare și beneficiază de MEGA REDUCERI.

Dacă ești client Nourish BioMarket Craiova – magazin cu produse BIO din Craiova – poți cere și sfatul nutriționistului din cadrul Harmony Wellness Center – singurul centru de nutriție și yoga din oraș. E în avantajul tău! Pentru o preveni apariția bolilor sau pentru a le trata ai nevoie de sfatul specialistului, dar și de mâncare bio, de calitate, fără E-uri. fără coloranți, fără aditivi. 

Toți clienții Nourish primesc la cumpărăturile de minim 50 lei o reducere de 50 de lei la o consultație de nutriție oferită de dr. Mihaela Roșianu. 

Mai mult, la cumpărăturile mai mari de 100 lei – dr. Mihaela Roșianu oferă reducere 50 % ( adică 75 lei ) la consultația de nutriție care în mod normal costă 150 lei.

⇒ Tot ce trebuie să faci este să ajungi în magazinul Nourish Bio Market și cu bonul primit acolo să mergi la Harmony Wellness Center. 

Harmony Wellness Center Craiova este primul centru de nutriție și yoga din Craiova renumit pentru modul în care tratează toți oamenii care îi trec pragul, pentru rezultatele remarcabile pe care le au toți cei care vor să scape de kilogramele în plus.

Mihaela Roșianu – medic coordonator al Centrului de Nutriție și Yoga Harmony Wellness Center.

ADRESA: Harmony Wellness Center Craiova.

Str. Crișului, nr 19 (vis-a-vis de Liceul Petrache Trișcu) Craiova
Telefon: 0775 342 059

Home

Nourish BioMarket – magazin cu produse BIO din Craiova – este sursa ta locală de încredere pentru alimente sănătoase, naturale și organice. Suntem o afacere de familie, dedicată furnizării de produse naturale, organice și durabile de cea mai bună calitate, livrate de un personal bine informat și atent la nevoile fiecărui client.

  • https://www.nourish.ro/despre-noi/prezentare-magazin-craiova/

ADRESA:
⇒ Calea Unirii, Nr. 89
⇔Telefon: 0744 53 25 25
Orar de funcționare:

Luni – Vineri: 09:00 – 19:30
Sâmbătă: 09:00 – 19:00
Duminică: 09:00 – 14:00

Articole recente

Tehnică medicală de ultimă generație la Departamentul de Fizică-UCV Craiova

Redactia Media10

Liceul francez „Voltaire” Craiova. Ce specializări pot alege elevii

Redactia Media10

Învățământ dual la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. Ce specializări pot alege elevii

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.