Evenimente

JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori – Unic în Craiova – gamă nouă de Prăjituri cu Ceai și Cafea

Un regal al gusturilor. Un loc UNIC în Craiova. Prin poveste. Prin calitatea produselor. Prin creativitate. JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori e mai mult decât un loc al prăjiturilor care te fac să uiți de orice grijă și mai mult decât un loc al cadourilor. E spațiul în care o dată ce ai pășit te introduce într-o poveste. O poveste urbană într-o lume tot mai agitată. Cadouri. Dulciuri și Flori. La un loc.

JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori lansează o nouă gamă de Prăjituri cu Ceai și Cafea

„De la fistic, mango sau pară caramelizată până la arome de lavandă sunt doar câteva dintre gusturile deosebite pe care le-am pregătit special pentru clienții noștrii.Ce poate fii mai relaxant decât un dulce acompaniat de un ceai sau cafea într-un loc de poveste?!”, spune Inna Coară, fondatoare locului de poveste.

Pe 3 noiembrie suntem cu toții așteptați la un festin al gusturilor. În locația de pe trada Mihai Viteazu (vis-a-vis de Mobexpert) JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori organizează o degustare de prăjituri.

„Dacă visați la o seară ideală, cu accente boeme, o atmosferă caldă si o cufundare în starea de dulce , acompaniata de muzica live, vă invităm sambata 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe strada Mihai Viteazu (vis-a-vis de Mobexpert) la o degustare de produse pline de rafinament – un real răsfăț al simțurilor – @CadouriDulciuriFlori”, este invitația Innei Coară.

Ne vedem acolo! Să ne îndulcim TOȚI!

Articole recente

Indianul Manish ajunge duminică în Craiova. Învață de la el tainele și beneficiile YOGA

Redactia Media10

Maria Maican Beauty Fest – festival de frumusețe și stil, în Craiova

Redactia Media10

Târg de produse realizate de preșcolari, educatoare și părinți

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.