Evenimente

JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori – Unic în Craiova – gamă nouă de Prăjituri cu Ceai și Cafea

CadouriDulciuriFlori

Un regal al gusturilor. Un loc UNIC în Craiova. Prin poveste. Prin calitatea produselor. Prin creativitate. JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori e mai mult decât un loc al prăjiturilor care te fac să uiți de orice grijă și mai mult decât un loc al cadourilor. E spațiul în care o dată ce ai pășit te introduce într-o poveste. O poveste urbană într-o lume tot mai agitată. Cadouri. Dulciuri și Flori. La un loc.

JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori lansează o nouă gamă de Prăjituri cu Ceai și Cafea

„De la fistic, mango sau pară caramelizată până la arome de lavandă sunt doar câteva dintre gusturile deosebite pe care le-am pregătit special pentru clienții noștrii.Ce poate fii mai relaxant decât un dulce acompaniat de un ceai sau cafea într-un loc de poveste?!”, spune Inna Coară, fondatoare locului de poveste.

Pe 3 noiembrie suntem cu toții așteptați la un festin al gusturilor. În locația de pe trada Mihai Viteazu (vis-a-vis de Mobexpert) JournalCaffe@CadouriDulciuriFlori organizează o degustare de prăjituri.

„Dacă visați la o seară ideală, cu accente boeme, o atmosferă caldă si o cufundare în starea de dulce , acompaniata de muzica live, vă invităm sambata 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe strada Mihai Viteazu (vis-a-vis de Mobexpert) la o degustare de produse pline de rafinament – un real răsfăț al simțurilor – @CadouriDulciuriFlori”, este invitația Innei Coară.

Ne vedem acolo! Să ne îndulcim TOȚI!

Articole recente

Susține mișcarea. „Donează” și tu pași la Focus Fitness & Beauty pentru un scop caritabil

Redactia Media10

#FiiSocksy de Ziua Mondială a Sindromului Down, poartă șosete desperecheate

Redactia Media10

Centru de Asistență și Îndrumare Școlară și Socială pentru tinerii craioveni

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.