Evenimente

Beneficiile yoga pentru coloană – învață de la cei mai buni terapeuți

Timpul petrecut în fața calculatorului la serviciu. Stresul. Pozița incorectă a corpului. Viața sedentară. Sunt doar câteva dintre cauzele care declanșează durerile de spate. De câte ori nu te-ai plâns de dureri și le-ai lăsat netratate pentru că nu ai timp de recuperare medicală, vizite le medic, bilete de trimitere?

Există însă o soluție plăcută ce te poate ajuta să scapi de durerile de spate, dar și să ai un tonus mai bun, mai multă poftă de viață și energie. Yoga pentru dureri de spate te ajută să te relaxezi și să-ți consolidezi muschii spatelui. Yoga întinde muschii spatelui și îndreaptă coloana vertebrala.

Sâmbată 10 noiembrie e momentul potrivit să aloci timp corpului și sănătății tale fizice și pshice. Coloana vertebrală are un rol vital pentru sănătatea noastră: ea ne ajută să fim mai flexibili, să ne aplecăm, îndoim, curbăm şi să ne ţinem pe picioare. De aceea este important să avem grijă de ea şi să facem cât mai multă mişcare. Poți învăța să ai grija de coloana ta cât mai bine alături de specialiști în domeniu, oameni cu multă experiență practică și rezultate.

Dana Țupa cu o experiență personală de 34 ani de practică Yoga și de 10 ani Instructor Hatha Yoga acreditat internațional
Școala pe care a fondat-o, PURNA Yoga Academy București, este prima școală de yoga din România acreditată la Yoga Alliance Internațional UȘA și de aici au ieșit primii instructori yoga în această țară, acreditați internațional în 2015.

Dr. Mihaela Roșianu – medic generalist, terapeut nutriționist și instructor internațional YOGA, fondatoarea Harmony Wellness Center Craiova oferă o perspectiva holistică asupra imbunatarii sănătății corpului de la baza.

Împreună își vor uni cunoștințele, experiență medicală clasică și alternativă pentru a ne explică câteva noțiuni anatomice despre coloana să înțelegem cum și ce putem practică pentru a crea o mai bună sănătate a coloanei pentru noi înșine.

⇒ De ce e bine să mergeți? Dovezi!

Practică antică yoga s-a dovedit a fi eficientă, în numeroase studii de specialitate, în îmbunătățirea tonusului muscular, a forței corporale și a flexibilității trupului. Toate aceste beneficii conduc la ameliorarea durerilor de spate și la eliminarea disconfortului lombar, la un nivel chiar mai satisfăcător decât alte tratamente utilizate în gestionarea acestei probleme medicale frecvente.
Un studiu efectuat de Universitatea din Washington, SUA, a demonstrat că pacienții care frecventează cursuri de yoga sau stretching au de două ori mai multe șanse să scape de nevoia administrării analgezicelor, comparativ cu persoanele care își țin sub control simptomele pe alte cai.

Pe scurt! Beneficiile yoga pentru coloană

 

 

♦ Face coloana vertebrală puternică;
♦ Ajută mușchii gâtului;
♦ Redistribuie energie în tot corpul;
♦ De ajutor pentru persoanele care suferă de inflamații intestinale;
♦ Ajutor în ameliorarea afecțiunilor spatelui.

Workshop-ul din 10 noiembrie va avea 2 părți :
– prima parte orele 11.30 – 13.30 pret 65 lei, abordează partea inferioară a coloanei
– partea a doua 14.00 – 16.00 același pret, partea superioară a coloanei;
Pentru participarea la ambele pretul este 110 lei ( poți alege să participi doar la unul )

Detalii :
Locație Harmony Wellness Center , Craiova – str. Crisului, nr.19
Înscrieri și detalii la 0775342059 sau pe site la https://www.hwcenter.ro/contact/

Articole recente

Susține mișcarea. „Donează” și tu pași la Focus Fitness & Beauty pentru un scop caritabil

Redactia Media10

#FiiSocksy de Ziua Mondială a Sindromului Down, poartă șosete desperecheate

Redactia Media10

Centru de Asistență și Îndrumare Școlară și Socială pentru tinerii craioveni

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.